Ľuboš Šrámek – čerstvý držiteľ ocenenia Radio Head Awards za najlepší jazzový album roka 2022, rovnaké ocenenie aj za rok 2015, držiteľ ceny Esprit za rok 2019. Viac ako 15 rokov tvorí súčasť medzinárodnej jazzovej scény. Spolupracoval s osobnosťami svetového jazzu akými sú: Peter Erskine, Miroslav Vitouš, Peter Lipa, Tom Harrell, Johnathan Blake, Drew Gress. V súčasnosti je členom viacerých odborných porôt (Krištáľové krídlo, Slovenská jazzová spoločnosť, Hudobné centrum). Ako pedagóg pôsobí na JAMU v Brne a je pravidelným lektorom na viacerých jazzových workshopoch doma i v zahraničí (Jazzová dielňa Doda Šošoku v Piešťanoch, Grécko, Česká republika). Jeho kompozície a aranžmány hrali telesá ako Štátna filharmónia Košice, SKO Bohdana Warchala, ŠKO Žilina, Moyzesovo kvarteto, Mucha Quartet, Gustav Brom Big Band, CZ-SK Big Band Matúša Jakabčica, Budapest Modern Art Orchestra a iné.

Môžete sa tešiť aj na premiéru novej piesne víťazky talentu 2022 Nikoly Kusendovej a tiež svoju pieseň zaspieva aj slovenská speváčka, pesničkárka, hudobná pedagogička a divadelná herečka Teri Čikoš.

hostia:
Juro Bartoš – trúbka
Matúš Jakabčic – gitara
Nikolaj Nikitin – saxofón
Juraj Griglák – kontrabas
Sisa Michalidesová – flauta
Nikola Kusendová – spev
Teri Čikoš – spev

Podujatie pripravilo občianske združenie Nanosymphony v spolupráci s agentúrou La Plata Production. Partnerom podujatia je BKIS.

Linky:
https://www.nanosymphony.eu
https://www.laplata.sk